Muhtar asfaltı görünce kurban kestirdi

Pazarköy'de alt yapı çalışmalarının ardından sıcak asfalt serimi başladı. Asfalt çalışmasına muhtarın kestirdiği kurban ve dualarla start verildi.

Akyazı Belediyesi teknik ekipleri tarafından yaklaşık 1 yıldır Pazarköy Mahallesinde sürdürülen alt yapı ve yağmur suyu hattı güçlendirme çalışmaları sonrası SEDAŞ, AGDAŞ ve SASKİ ekipleri de alt yapı çalışmalarını tamamladı.

Alt yapı çalışmaları sonrasında Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve Akyazı Belediyesi işbirliği ile beton kaldırım ve zemin düzeltme çalışmaları gerçekleştirildi.

 Bu çalışmaların da hızla tamamlanması ile birlikte Pazarköy asfalt dökümü için hazır hale geldi.

Mahallede sıcak asfalt serimi çalışmaları bugün Pazarköy Mahalle Muhtarı Zekeriya Akcan tarafından kesilen kurban ve yapılan dualar eşliğinde başladı.  

Asfalt çalışmalarının hızla başlayarak devam ettiği mahallede Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan’da çalışmaları yakından takip ediyor.

Pazarköy Muhtarı Zekeriya Akcan “Mahallemizde yapılan tüm çalışmalardan dolayı Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem Yüce ve ekibine ve Akyazı Belediye Başkanımız  Bilal Soykan ve ekibine Pazarköy mahalle sakinlerimiz adına teşekkür ederim” dedi.

2 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]