Mormenekşe Çeyiz Evi Arifiyelilerin hizmetine girdi

Arifiye\'de bir işyeri daha ticaret hayatına başlayarak Arifiyelilerin hizmetine girdi.

İşletmeciliğini Semra ve Ahmet Eser çiftinin yaptığı Mormenekşe Çeyiz Evi\'nin açılış kurdelesi, Arifiye Belediyesi Kültür Merkezi A Blokta, bugün saat 11.00\'de Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu tarafından dualar eşliğinde kesildi.

Açılışa, Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, Arifiye Halk Eğitim Merkezi Müdürü Orhan Öz, Başkan Yardımcısı Lütfü Tansı ile çok sayıda davetli katıldı.

"Siz değerli esnaflarımızın sayesinde Kültür Merkezimiz canlanacak"

Açılış töreninde bir konuşma yapan başkan Karakullukçu, “Arifiye\'mize bir kimlik kazandırmak, bir merkez oluşturmak için yaptığımız çalışmalar kapsamında hizmete sunduğumuz Kültür Merkezimiz ve Kent Meydanımız, 17 Mayıs 2013 tarihi itibarıyla hizmete girdi. Kültür merkezi kompleksimizin içerisinde Halk Bankası, Ziraat Bankası, Sakarya 6\'ncı Noterliği, Halk Eğitim Merkezi, Büyükşehir Belediyesi Samek Kursları, Sağlık Ocağı, Arifiye ve Lule Eczaneleri, Kafeterya, Kahve Diyarı, AKS Bilgisayar, Hayal Dünyası Hediyelik Eşya, Modi Ajans\'tan sonra şimdi de Mormenekşe Çeyiz Evini Arifiye\'lilerin hizmetine sunmanın sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz. Siz değerli esnaflarımızın sayesinde Kültür Merkezimiz canlanacak, Vatandaşımız birçok ihtiyacını bir merkezde sağlamış olacak. Siz değerli esnaflarımıza, Kültür Merkezimize gösterdiğiniz ilgi için çok çok teşekkür ediyor, bol kazanç temennileri ile Mormenekşe Çeyiz Evi\'mizin açılış kurdelesini kesiyorum” diyerek alkışlarla açılış kurdelesini kesti.

Daha sonra da ilk alışverişi kendisi yapan Başkan İsmail Karakullukçu, işyeri sahipleri Semra ve Ahmet Eser çiftine hayırlı işler, bol kazançlar diledi.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]