Mis Mis Erkek Kuaförü 2. Şubesini Açtı

Adapazarı'nda Mis Mis Erkek Kuaförü 2. şubesini açtı.

Adapazarı'nda uzun yıllardır erkek kuaförü olarak hizmet veren ve bu alanda çok sayıda kalfa yetiştiren Mis Mis erkek kuaförü 2. şubesini açtı. Adapazarı Katlı Pazaryerinde açılan Mehduh Öz'ün sahibi olduğu iş yerinin açılışı sonrasında Adapazarı Berberler Odası Başkanı Sebahattin Sezgin, Başkan vekili Veysel Yıldız, Denetim kurulu Başkanı Ali Hacıoğlu, yönetim ile birlikte yeni açılan iş yerini ziyaret ederek iş yeri sahibi Menduh Öz'e hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Ziyarette yaklaşan oda başkanlık seçimleri konuşulurken, Adapazarı Berberler Odası Başkanı Vekili Veysel Yıldız, “Ben aday değilim. Odamız içerisinde tüm arkadaşlar başkanlık yapacak kabiliyettedir. Yönetim ne karar verecek. Bilmiyorum. Ortak karar kim çıkarsa, onun yanında oluruz” dedi.

Yeni açılan iş yeri konusunda ise Yıldız “ Yılların kuaförü Mis Mis Adapazarı'nda 2. şubesini açtı. Hem kendisine, hep Adapazarı'na hayırlı olsun” diye konuştu.

Adapazarı Berberler Odası Başkanı Sebahattin Sezgin de seçimler konusunda, “Ben şu an oda başkanıyım. Aday olup olmayacağım belli değil, arkadaşlar arasında değerlendirip birlikte karar vereceğiz” dedi.
14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]