Merdiven altı üretime dikkat!

Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Hasan Alişan, 11 ayın sultanı Ramazan ayının, esnaf ve sanatkarlara hayırlı bol kazançlar getirmesini dilerken, vatandaşları merdiven altı üretilen ürünlere karşı duyarlı olmaya davet etti.

SESOB Başkanı Hasan Alişan, yaptığı yazılı açıklamada Ramazan ayını fırsat bilen, merdiven altı üreticilerine yönelik çalışma yaptıklarını belirterek, “Esnafımız bolluk ve bereket ayı olan Ramazan ayına her yönüyle hazır durumda. Ramazan ayı öncesinde ağız tadımızı kaçırmaya yönelik gıda ürünlerine zam yapılacağı haberlerine lütfen itibar etmeyin. Vatandaşımız iftar sofrasını gönül rahatlığı ile kuracağı bir Ramazan geçirecek.

Vergi levhası

Vatandaşlarımızdan istediğimiz alış verişlerini esnaflarımızdan yapmaları. Soframıza koyduğumuz gıdanın ucuz olmasından çok, mutlaka sağlıklı ve güvenilir olmasına dikkat edelim. Bunun içinde vergi levhası olmayan, nerde nasıl üretildikleri belli olmayan, sağlıksız gıdalardan uzak duralım. Ekmek parası için her zaman özveri ile çalışan esnaf ve sanatkarımız müşteri memnuniyetini ön planda tutarak tüketiciye kaliteli ürün ve hizmet sunmaya hazır” ifadelerine yer verdi.

Geleneksel iftar

SESOB’un her yıl gerçekleştirdiği geleneksel iftarının 18 Haziran Cumartesi günü Sapanca Özkum Tesisleri’nde yapılacağını söyleyen Başkan Alişan; “Geçtiğimiz yıl kimsesiz çocuklar ve yaşlılar ile paylaştığımız iftar soframıza, bu yıl Sakarya Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği üyelerini de dahil ettik. İftarımızı hep birlikte yapacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.
7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]