Mefküre Anaokulu minikleri okul öncesi ilk dönemi tamamladı

2013-2014 Eğitim-Öğretim Döneminin ilk yarısı 24 Ocak Cuma günü sona eriyor. Mefkûre Anaokulu minikleri de okul öncesi eğitimlerinin ilk dönemini tamamladı.

Tatile girmeden önce bir dönem boyunca neler öğrendiklerini ailelerine sergileyebilmek için Mefkûreli minikler ailelerine küçük bir gösteri hazırladılar. Programa Kurucu Temsilcisi Sebahattin Aydın, Sorumlu Müdür Merve Hücüptan bizzat katıldılar. Mefkure Anaokulu velileri gösteriler süresince yoğun katılımlarıyla desteklediler. Mefkûreli minikler okul öncesi eğitimlerini sunabilecekleri birçok gösteriyle katıldılar. Değerler eğitimi dersine ait ilahiler ve dualar, Drama dersine ait rondlar, Müzik dersine ait şarkı ve ritim çalışmaları, İngilizce dersine ait şarkılar, Arapça dersine ait şarkılar, Beden Eğitimi dersine ait spor gösterileri ile sunuldu. Çok heyecanlı olan Mefkûreli minikler keyifli anlar yaşadılar. 

Misafirler gösteri sonunda Mefkûre Anaokulu aşçıları tarafından hazırlanan ikramlardan tadarken çocuklarının öğretmenleriyle sohbet etme şansı yakalayarak hoşça vakit geçirdiler.

"Farklı bakış açısı ile yaklaşan bir eğitim sistemi var"

Mefkûre Anaokulu Elma Şekerleri sınıfının velilerinden Şükran Karslı ve Güler Çelebi Öd duygularını şöyle ifade etti; "Çocuğum 5 yaş grubunda ve okula ilk başladığı ilk günle bu gün arasında çok büyük farklar var. Çocuğumuzda çok büyük gelişmeler görüyoruz. Mefkûre Anaokulu’nda okul öncesine farklı bakış açısı ile yaklaşan bir eğitim sistemi var. Sosyal ve duygusal gelişim, dil gelişimi, özgüven konusunda büyük ilerlemeler kaydettik. Çocuğumuzun Mefkûre Anaokulu\'nda eğitim almasından dolayı çok mutluyuz" dedi.

Mefkûre Anaokulu yetkilileri okul öncesi gösterilerinin çocuklarımız için önemli olduğunu ve sahnede gösteri esnasında kendilerine güven konusunda deneyim kazandıklarını belirttiler. 

Mefkûre Anaokulu yetkilileri katılım gösteren tüm misafirlere teşekkür ettiler.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]