Sakarya'yı seviyoruz. Sakarya için çalışıyoruz.

Lokantacılar Odası, Güneş İle Sigortalandı

16 yıl önce

Adapazarı Lokantacılar Odası, Adabir Sigorta (Güneş Sigorta) ile anlaşma imzalayarak, oda üyelerinin sigortalanması konusunda ilk adım atıldı.

Adapazarı Lokantacılar Odası’nda düzenlenen imza töreninde; Oda Başkanı Erdal Kurtuldu ile Güneş Sigorta Adabir Sigorta Aracılık Hizmetleri yetkilisi Rabia Yayla ile üyelerin sigortalanması konusunda karşılıklı anlaşma yapıldı.

Adabir Sigorta (Güneş Sigorta) ile; Konut Sigortaları, Kasko ve İşyeri Paket Sigortaları, Sağlık Sigortası ile Üçüncü Şahıs Mali Mesuliyet Sigortaları (gıda zehirlenmelerine karşı) bir yıllığına anlaşan Adapazarı Lokantacılar Odası; diğer tüm branşlarda da üyelerini özel kampanyalardan yararlandıracağını söyledi.

Adapazarı Lokantacılar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Kurtuldu; oda bünyesinde kayıtlı 740 üyenin bulunduğuna dikkat çekerek, tüm üyelerin bu sigortadan yararlanması için çağrıda bulundu.

Lokantacılar Odası, Güneş İle Sigortalandı - 1. fotoğraf
Yorumlar
Yorum yazmak için giriş yapınÜcretsiz hesap oluşturabilirsiniz
Giriş Yap →
PROWEB Güncelleme: 28.10.2026 03:57 · 4d980f1 · sakaryarehberim.com