Küçük Şeyler Anaokulu'nda Beyaz Bayrak Sevinci

Milli Eğitim Bakanlığı ile Sağlık Bakanlığı tarafından okullarda hijyen konusunda yürütülen "Beyaz Bayrak" projesi kapsamında Sakarya Küçük Şeyler Anaokulu\'na "Beyaz Bayrak" verildi.

Okullarda yaşanabilir ortamları, kalıcı hijyeni sağlamak ve geliştirmek için başlatılan "Beyaz Bayrak" projesi kapsamında kriterlere uygun okullara sertifikaları verildi.

"Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ortak yürütülen "Beyaz Bayrak Projesi" kapsamında sınıflardan koridorlara, okul çevresinden içme suyu ve ısınmaya kadar birçok kalemde yapılan denetlemeler sonucunda Küçük Şeyler Anaokulu "Beyaz Bayrak" almaya hak kazandı.

Sakarya Orhangazi Kültür Merkezi\'nde yapılan törende kurumu adına "Beyaz Bayrak" sertifikasını alan Küçük Şeyler Anaokulu Okul Müdürü Sebil Melani Sarı "Temizlik bizim için en önemli unsurdur. Okulumuz öğrenci, öğretmen ve personeliyle temizlik ve sağlık konusuna çok önem vermektedir. Emeği geçen öğretmen arkadaşlarıma, personelimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum" dedi.
11 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]