Kuaför Savaş'ın katili olan arkadaşı ile böyle eğlenmiş

Kocaali'de iki arkadaşın cinayetle son bulan kıskançlık meselesinde yeni detaylar gelmeye devam ediyor. Katil zanlısı Cem Tuna ile öldürülen kuaför Savaş Aydoğan'ın birlikte alkol aldığı görüntü ortaya çıktı.

Kocaali'de bir süredir ortada olmayan ve cinayete kurban gittiği düşünülen ödüllü Kuaför Savaş Aydoğan'ın arkadaşı Cem Tuna tarafından öldürüldüğü ortaya çıkmıştı.

Savaş Aydoğan ortadan kaybolduktan sonra arkadaşa Cem Tuna da ortadan kaybolmuştu. Cem Tuna'nın babası oğlunun bu olayla ilgili olabileceğini düşündüğünü söylemişti.

 Cem Tuna Zonguldak Ereğli'de yakalandı ve cinayeti itiraf etti. Cem, cesedi, babası tarafından kendisine verilen fındık bahçesine gömdüğünü söyledi.

 Yapılan kazı sonucu Savaş'ın cesedi, fındık bahçesinde bulundu.

Gözaltına alınan Cem Tuna cinayeti kıskançlık sebebiyle işlediğini söyledi. Cem'in aralarında ikisininde sevdiği Merve nedeniyle tartışma çıktığını sonrasında cinayeti işlediğini söylediği öne sürüldü.

Cem Tuna, mahkemece tutuklandı.

Savaş Aydoğan'ın cenazesi ise otopsi işlemlerinin ardından ailesi tarafından teslim alınarak Kocaeli gebze'de toprağa verildi.

Öte yandan Katil zanlısı Cem Tuna ile öldürülen kuaför Savaş Aydoğan'ın birlikte alkol aldığı görüntü ortaya çıktı. 

1 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]