Köylere ısı yalıtım kredisi verilecek

ORKÖY Bilgilendirme toplantıları Sakarya’nın Karasu ve Kocaali ilçelerinde de yapıldı.

Orman Genel Müdürlüğünün Gülen Yüzü olarak tanımlanan ORKÖY kredileri bilgilendirme toplantıları Karasu Orman İşletme Müdürlüğü tarafından Kocaali İlçesine bağlı köylerin muhtarları ile sabah 10.00’da Kocaali Ziraat Odası konferans salonunda, Karasu İlçesine bağlı köylerin muhtarları ile de saat 16.00’da Karasu Orman İşletme Müdürlüğü toplantı salonunda yapıldı.
Toplantıya Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar, Adapazarı Orman Bölge Müdürü Hasan Türkyılmaz, Bölge Müdür Yardımcısı Yusuf Şahin, Kocaali Ziraat Odası Başkanı Tamer Tunca, Kadastro ve Mülkiyet Şube Müdürü Ahmet Akbulut, Karasu Orman İşletme Müdürü Maksut Şenol Kırali, ORKÖY Şube Müdürü vekili Emine Altunal, ORKÖY Şube Mühendisi İlhan Gümüşsuyu ve köy muhtarları iştirak etti.

Toplantıda konuşma yapan Bölge Müdürü Hasan Türkyılmaz, ORKÖY kredi türlerinin dağıtımı ve kredi türleri hakkında, özellikle bölgede ilk defa uygulaması düşünülen bina ısı yalıtım sistemi (mantolama) kredisi hakkında bilgilendirme yaptı.

Köy muhtarlarının toplantıdan duydukları memnuniyetleri dile getirerek kendilerini önemsemelerinden dolayı Bölge Müdürü ve ekibine teşekkür ettiler.
11 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]