Sakarya'yı seviyoruz. Sakarya için çalışıyoruz.

Köy muhtarları ile toplantı yapıldı

Adapazarı Kaymakamlığı toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda yeni büyükşehir yasası ile mahalle statüsü kazanacak olan köy muhtarlarına kanun hakkında bilgi verildi.

Gerçekleştirilen toplantıya Adapazarı Kaymakamı Dr. İsmail Gündüz, AK Parti Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik, Adapazarı Belediyesi Başkan Yardımcısı Rıdvan Sezer, İl Genel Meclis Üyeleri Necdet Tömekçe ve Ali Kaba, Kaymakamlık Daire Müdürleri, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak ve Adapazarı ilçesine bağlı 26 köy muhtarı katıldı.

Kaymakam İsmail Gündüz, sosyal yardımlaşma vakfında işlem için gelen vatandaşın, bankalardaki gibi sıra numarası aldığını, servislerde hem bekleme sürelerini azaltmak hem de vatandaşlara en iyi hizmeti sunmak için çaba gösterdiklerini belirtti.

Toplantıya katılan Milletvekili Hasan Ali Çelik vatandaşları dinledi. Tapudaki bir vatandaş ise intikal vergisinin yüksek olduğunu ileterek bunun düşürülme çalışmalarının mecliste yapılmasını rica etti.
Köy muhtarları ile toplantı yapıldı
11 yıl önce
Toplantı salonu
Toplantı odası takımları
Toplantı organizasyonları
Toplantı
toplantı organizasyon
toplantı masaları satışı
işyeri toplantı masaları
iş toplantı organizasyonu
söğütlü toplantı yeri
Sakarya ↝