Sakarya'yı seviyoruz. Sakarya için çalışıyoruz.

Korucuk'ta yapılacak o konutlar için kura çekimi yapılcak

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Sakarya'da yapılacak 577 konuttan 460’ı için kura çekimi 10 Haziran Perşembe günü yapılacak.

TOKİ'nin 100.000 Sosyal Konut Projesi kapsamında, Korucuk Mahallesi'nde yapılacak 577 konuttan 460’ı  için kuralar çekiliyor.

Söz konusu konutlardan 316 adeti 2+1, 144 adeti 3+1 olarak açıklanmıştı. Konut Belirleme Kurası 10 Haziran 2021 tarihinde saat 13.00’da gerçekleştirilecek.

CANLI YAYINDA

Kura TOKİ’nin facebook, Twitter, Youtube ve instagram sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yapılacak.  onut belirleme kurasından sonra Gayrimenkul Satış Sözleşmesi hak sahipleri tarafından 21 Haziran 2021 – 30 Temmuz 2021 tarihleri arasında T.C. Ziraat Bankası Adapazarı Şubesi’nde kurayı kazananlar tarafından imzalanacak.
 

4 yıl önce
Doğum için nefes egzerzisleri
Dış mekan çekimi
Havadan çekimi
Çocuklar için psikolojik danışmanlık
Fotoğraf çekimi
Ürün çekimi
büro için madeni mobilya
reklam için tabela
ofisler için mobilya
yolculuk için firmalar
büro için ahşap mobilya
ofis için ahşap ürünler
Sakarya ↝