Klima montajı yaparken elektrik akımına kapıldı

Sakarya Emniyet Müdürlüğü\'nden alınan verilere göre ilimizde son günlerde meydana gelen bazı asayiş olayları şu şekildedir:

Bıçaklı kavga

05.06.2014 günü saat 09.30 sıralarında S.T.isimli şahıs H.K.\'ü bıçak kullanarak Kasten Yaralama olayı meydana gelmiş tedavisi için Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılmış, ifade veremeyecek durumda olduğundan ifadesi alınamamış , şahsın Hayati Tehlikesinin olduğu Dr. Daporundan anlaşılmış, Ş. S. T. isimli şahıs yakalanmış ve ifadesi alınmıştır.

Evden kaçtı

05.06.2014 günü meydana gelen kayıp şahıs olayı ile ilgili olarak M. .E, Erzurum ilinde öğrenim gören kızı F. N.E. nın Ö. S. T. ile kaçtığını, başına birşey gelmesinden korktuğunu, şuan için şikayetinin olmadığını beyan etmiş, tahkikata başlanılmıştır.

Montaj yaparken elektrik çarptı

02.06.2014 günü meydana gelen yaralanma olayı ile ilgili  olarak Müşteki B. Y. ifadesinde; klima montajı yaparken kendisini elektrik çarptığını şikayetinin olmadığını beyan etmiş olup, Konu ile ilgili tahkikata başlanılmıştır.

Oda arkadaşıyla kavga etti

05.06.2014 günü saat 09.30 sıralarında S.isimli oda arkadaşının kendisin sözlü olarak tehdit ve hakaret etmesi sureti ile meydana geldiği iddia edilen olay ile ilgili N. K.\'in müracaatına istinaden olay ile ilgili  tahkikata başlanmıştır.

Kaçak elektrik kullanımı

05.06.2014 günü saat 10.00 sıralarında meydana gelen Kaçak elektrik kullanma olayı ile ilgili Şüpheli H. Ş. ifadesinde; kaçak enerji kullandığının doğru olduğunu, maddi durumunun olmaması sebebiyle elektrik borcunu ödeyemediğini, SEDAŞ görevlilerince de evinin elektriğinin kesilerek sayacının mühürlendiğini, akabinde de evde yaşamını sürdüren çocuklarının mağdur olmaması amacıyla mühürlü sayaçtaki mührü kaldırarak evinin elektriğini açtığını beyan etmiş olup, hazırlanan evraklar ikmalen gönderilecektir.

Hayır yapma bahanesiyle dolandırdılar

05.06.2014 günü saat:11.50 sıralarında müşteki M.Y., görse teşhis edebileceği iki şahıs tarafından hayır yapma bahanesiyle 10.000 TL dolandırılmış olup olayla ilgili tahkikat başlatılmıştır.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]