Kızılay Sakarya Şubesi, SAÜEAH'a çadır kurdu

Kızılay Sakarya Şubesi Kızılay Haftası nedeniyle Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi merkez kampüsünde kan bağışı için çadır kurdu.

Kampanyaya Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramazan Şimşek, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Nurettin Cengiz, SAÜEAH Başhekimi Doç. Dr. Yakup Tomak ve Doç Dr. Süleyman Kaleli başta olmak üzere hastane personeli ve vatandaşların ilgisi oldukça yoğundu.

Bağış Kampanyası İlgi Gördü

Özel Şahin Okulları Hemşire Yardımcılığı Bölümü 3. Sınıf öğrencilerinin de hazır bulunduğu kan bağışı kampanyası mesai saatinin bitimine kadar devam etti. Hastanede düzenlenen kampanyayla ilgili açıklama yapan SAÜEAH Başhekimi Doç. Dr. Yakup Tomak, kan bağışının önemine dikkat çekerek “Temini tamamen gönüllülük esasına dayanan, hayati öneme sahip olan kan için Türk Kızılayı sürekli kampanyalar düzenliyor. Daha önce kan bağışı kampanyalarına destek veren hastanemiz ve personellerimiz, bu duyarlı çalışmalarını düzenli olarak sürdürmektedir. Bizlerde hastane yönetimi olarak, kan bağışına yönelik gereken her türlü desteği sağlayarak katkıda bulunuyoruz." dedi.

Plaket ve Teşekkür Belgesi

Etkinlik sonrası Sakarya Kızılay Şube Başkanı Zahit Tiryaki ve Sakarya Kızılay Kan Bağış Merkezi Kan Bağışçısı Kazanım Uzmanı İlke Dölek tarafından katılım ve desteklerinden dolayı Başhekim Doç. Dr. Yakup Tomak’ a plaket verildi. Ayrıca organizasyonda emeği geçen SAÜEAH Eğitim hemşireleri Öznur Tiryaki ve Döndü Güler’e Şube Başkanı Zahit Tiryaki tarafından teşekkür belgesi verildi.

7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]