Kayıp Savaş ve Cem olayında kız arkadaşa gözaltı

Kocaali İlçesinde bir süredir kayıp olan Savaş Aydoğan ve Cem Tuna’nın bulunması için çalışmalar sürerken bugün yeni bir gelişme yaşandı. Savaş Aydoğan’ın birlikte yaşadığı kız arkadaşı Merve H., gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi.

Kocaali İlçesinde 42 yaşındaki kadın kuaförü Savaş Aydoğan, 22 gün önce ayrıldığı evine bir daha geri dönmemiş, kayıp olan Savaş Aydoğan’ın ev sahibi Cemal Tuna, Aydoğan’ın 6 yıldır birlikte yaşadığı sevgilisi Merve H. ve kendi oğlu Cem Tuna’ya durumu sorunca; Merve H., Savaş Aydoğan’ın Sivas’ta ailesine ait bir evi onarmak için şehirden ayrıldığını ve aracını da Sakarya’da bıraktığını söylemişti.

Anlatılanlara inanmayan emekli polis Cemal Tuna, oğlu Cem Tuna ve kayıp Savaş Aydoğan’ın birlikte yaşadığı Merve H.’den Aydoğan’ın ailesinin numarasını istedi. Numarayı kendine vermeyen Merve H. ile kavga eden Cemal Tuna, kendi oğlu ile de tartışarak Savaş Aydoğan’ın ailesini Sakarya’ya çağırmalarını sağlamıştı.

Kayıp Savaş Aydoğan’ın annesi ve dayısı ile birlikte yaşadığı Merve H. ve oğlu Cem Tuna’yı karakola götüren ve hepsinin ifadesinin alınmasını sağlayan baba Cemal Tuna, yaşanan bu olayların ardından kendi oğlunun da kaybolması üzerine kayıp başvurusu yapmıştı. Yaşanan olayların ardından ATV’de yayınlanan Müge Anlı’nın sunduğu programa katılan baba Cemal Tuna, tüm yaşananları anlattıktan sonra hem Savaş Aydoğan hem de oğlu Cem Tuna’nın bulunması için yardım isteğinde bulunmuştu.

GÖZALTINA ALINDI!

Olayla ilgili olarak bugün yeni bir gelişme daha yaşanırken olayda şüpheli olarak değerlendirilen kayıp Savaş Aydoğan’ın 6 yıldır birlikte olduğu Merve H., Sakarya Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alındı. Asayiş Şube Müdürlüğünde ifade işlemleri devam eden Merve H.’nin daha sonra adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

 

1 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]