Kayıp Balıkçı Bulunamadı

Karasu ilçesinde, kum midyesi avlamak için Karadeniz'e açılan bir balıkçı teknesinden düştüğü ileri sürülen Ahmet Demir (27) isimli balıkçı, tüm aramalara rağmen bulunamadı.

Karasu Yenimahalle'de 3 Mart tarihinde meydana gelen olayda, Ahmet Demir isimli balıkçı, arkadaşlarıyla birlikte kum midyesi avlamak için denize açılmış, ancak bir süre sonra teknede olmadığı fark edilmişti. Nüfus cüzdanı ile cep telefonu teknede bulunan Demir, yapılan tüm aramalara rağmen bulunamadı.

Ağabeyi Sabahattin Demir ise, hergün sahilde kardeşiyle ilgili bir haber beklediklerini belirterek, "Cep telefonu ile nüfus cüzdanı teknede bulundu. Cep telefonundaki bütün mesajların silindiğini tespit ettik. Tekneden düşmüş olsaydı bir süre yüzerdi çünkü çok iyi yüzme biliyordu. Boğulduğuna inanmıyorum, kaçmış olabileceğini düşünmüyorum" diye konuştu.
Ahmet Demir'in arkadaşı Murat Topçu ise birlikte denize açıldıklarını belirterek "Ancak bir süre sonra Ahmet kayboldu. Teknede bulamayınca denize düştüğünü düşündük. Bir haftadır süren arama çalışmalarından sonuç alamadık"
dedi.
16 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]