Sakarya'yı seviyoruz. Sakarya için çalışıyoruz.
ARA

Katliam gibi kazada sürücü için istenen ceza belli oldu

5 yıl önce
Pamukova'da kullandığı tır ile otobüs durağına dalarak anne ve çocuğunun da aralarında olduğu üç kişinin ölümüne neden olan sürücü hakkında dava açıldı. İddianamede sürücü hakkında 16 yıla hapis cezası isteniyor. 

Geçen yıl 6 Ekim'de D-650 karayolunun Pamukova kesiminde yaşanan kazada, E.D'nin kullandığı tır, yoldan çıkarak otobüs bekleyen Hanım Solmaz ile çocukları Tevfik ve Miray'ın bulunduğu durağa çarpmış. 
 
Kazada Hanım Solmaz ile çocuğu Tevfik ve tırda bulunan Elif Erciyes yaşamını yitirmişti. Miray Solmaz yaralanırken kazadan hemen önce markete su almaya giden Faruk Solmaz döndüğünde eşi ve bir çocuğunu kaybetmişti. 

Kaza sonrası tutuklanan tır şoförü E.D. hakkındaki iddianame tamamlandı.  Sakarya 6. Ağır Ceza Mahkemesince kabul edilen iddianamede sürücü hakkında 16 yıla hapis cezası istendi. 
 
Tutuklu sürücünün yargılanmasına başlanacak.
Sürücü Kursları, Psikoteknik ve SRC
Sürücü Kursları
Engelliler için oyun grupları
El ve ayak için splint
Çocuklar için psikolojik danışmanlık
Ceza avukatı
Doğum için gevşeme egzerzisleri
Doğum için nefes egzerzisleri
sakarya sürücü eğitimi
reklam için tabela
yolculuk için firmalar
rahat yolculuk için firmalar
adapazarı sürücü kursları
sürücü kursları
Sakarya ↝