Karasu'da hamsi festivali

Karasu Belediyesi tarafından bu yıl ilki gerçekleştirilen 1. Hamsi ve Horon Festivali 15 ton hamsi tüketilerek yapıldı.

Karasu Belediyesi tarafından 1. Hamsi ve Horon Festivali yapıldı. Yaklaşık 15 ton hamsinin pişirilerek ekmek arası  ikram edildiği festival karasu Atatürk bulvarında yapıldı.

Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu festival öncesi bir konuşma yaparak şunları söyledi, "Bugün burada Belediyemizin öncülüğünde ve Karasulu iş adamımız Süleyman Filizfidanoğlu’nun sponsorluğunda düzenlediğimiz bu festivale katılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Milletimizi birbirine kenetleyen, kardeşliği, muhabbeti sağlayan programlar, etkinlikler, bizim yüreğimizde yer buluyor. Rabbim bu heyecanımızı ve tadımızı eksik etmesin. Bu kadar güzel insanla bir arada olmaktır. Belediyemizin yaptığı bu şekildeki etkinler İnşallah önümüzdeki senelerde de devam eder" dedi.

Ozan Rıdvan Kır ve Cimilli İbo sahne aldı

Festivalde ilk olarak sahne alan Ozan Rıdvan Kır, Şirin Sakarya’m Türküsünü söyleyerek Karasulu vatandaşları coşturdu. Karadenizli sanatçının konserine vatandaşlar ise büyük ilgi gösterdi. Cimilli İbo, fıkralarıyla ve esperileriyle de alanı dolduran binlerce vatandaşı kahkaha boğdu. Karasu\'yu çok sevdiğini söyleyen sanatçı, horon teptirmeyi de ihmal etmedi.

Karasu Belediye Atatürk Bulvarı\'nda düzenlenen 1. Hamsi ve Horon Festivali\'ne Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, Karasu Kaymakamı Şafak Gürçam, Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç, Jandarma Komutanı ve Garnizon Komutanı da katılırken çok sayıda vatandaş da Atatürk Bulvarını doldurdu. Karadenizli sanatçı Cimilli İbo’ya büyük tezahürata bulunuldu.

Festival sonunda Festivale katılan Ozan Rıdvan ve Cimilli İbo’ya Karasu Belediye Başkanı adına Karasu Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Enver Albayrak plaket ve seramik üzerine yapılmış sanatçıların resimlerini verdi.

11 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]