Kamp masrafları ve bayramlıklar Ali İnci'den

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Sakaryaspor’a destek vermeye devam ediyor. İnci, Sakaryaspor’n Topuk Yaylası’nda yapılacak kamp masrafını üstlendi ve bayramlık sözü verdi.

Sakaryaspor Kulüp Başkanı Selahattin Aydın ve yönetimi Hendek Belediye Başkanı Ali İnci’yi makamında ziyaret etti. İnci, geçen yıl sözünü verdiği Topuk Yaylası kamp masraflarını üstleneceğini belirterek ayrıca futbolculara bayramlık sözü verdi.

"Sakaryaspor’un bu şehrin markası"


Sakaryaspor’a her zaman destek olan Başkan İnci, destek olmaya devam edeceğini belirterek, “Sezon öncesi futbolcularımızın hazırlık yapabilmeleri için 20-28 Temmuz’da Topuk Yaylası’nda gerçekleşecek olan kamp giderlerini seve seve karşılarız. Sakaryaspor’un bu şehrin markası olduğunu her zaman söylüyoruz. Geçmişte büyük başarılara imza atan takımımızı tekrar eski günlerine döndürmek için herkes elini taşın altına koymalı. Sakaryaspor’u yalnız bırakmamız asla söz konusu olamaz” dedi.

Sakaryaspor Kulüp Başkanı Selahattin Aydın, Başkan İnci’ye desteklerinden dolayı teşekkür ederek, “Birlik beraberlik içinde Sakaryaspor’umuzu eski günlerine döndüreceğiz. Başkanımız, her zaman Sakaryaspor’a maddi ve manevi destekte bulunmuştur. Verdiği tüm sözleri fazlasıyla yerine getirmiştir. Başkanımız, bu yaptıkları ile Sakarya’ya olan sevgisini bir kez daha göstermiştir. Kendisine bu şehir adına teşekkür ediyorum” dedi.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]