Kale Okullarından Öğretmenlerine Uluslararası Dil Eğitimi!

Kocaeli’nin ilk ücretsiz Yenilenebilir Enerji Lisesi ve İnşaat Teknolojileri lisesini açan  Kale Okulları, dil eğitiminde  modern bir yaklaşımla fark oluşturuyor. Kale Okulları, dünya çapında tanınan Cambridge Press ile öğretmenlerini bir araya getirdi.

Kocaeli’nin ilk Yenilenebilir Enerji Lisesi ve İnşaat Tekonolojileri lisesini açan eğitim alanında öncü kurum Kale Okulları, yoluna farklı eğitim yaklaşımlarıyla devam ediyor. Özellikle yabancı dil eğitiminde daha önceki başarılarıyla adından söz ettiren Kale Okulları öğretmen eğitimlerini tamamladı. 

CAMBRİDGE PRESS İLE ÖĞRETMENLERİNİ BULUŞTURDU

Öğrenci eğitimlerinde profesyonel desteklerin önemini ilke edinen Kale Okulları, dünya çapında tanınan Cambridge Press ile öğretmenlerini bir araya getirdi. Bu eğitimlerde öğretmenler öğrencilerin gelişimi için gerekli yeni metot ve yöntemler hakkında bilgilendirildi. Oryantasyon sağlandı.

YABANCI DİL DERSİNDE ÖZEL UYGULAMA
Kale Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Bahir Azak, “Kale okulları olarak eğitim alanında dünya genelinde model olan kurumlarla iş birliği içerisindeyiz. Dil eğitimi konusunda Cambridge Press ile öğretmenlerini bir araya getirdik. Bu eğitimlerde yabancı dil derslerinde profesyonel yaklaşım sergiliyoruz” ifadelerini kullandı. 

DİL EĞİTİMİNDE YENİ METOTLAR

Dil eğitiminin çocuklarımızın geleceği için çok önemli olduğunu vurgulayan Azak, “Dil eğitiminde yeni metod ve yöntemlerin Kale Okulları olarak önemini her fırsatta vurguluyoruz. Kale Okulları, önümüzdeki süreçte de öğrencilerimiz için daha iyi bir gelecek hazırlama gayretinde, bu konuda çok çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

2 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]