Kale Okulları Uzaktan Eğitimde Yeni Yazılım Geliştirdi

Kale Okulları Teknoloji kolejleri uzaktan eğitim de yeni bir yazılım geliştirerek eğitim sektöründe Farkını Gösteriyor.

Eğitim sektöründe pandemi sürecinde ismini sürekli  duyduğumuz Kale Okulları yüz yüze eğitim için tüm hazırlıklarını tamamlamış öğrencilerini bekliyor. 
Yüz yüze eğitim süreci başlayana kadar online eğitimlerine de ara vermeden devam ediyor. 
Online eğitim için sürekli yenilikler yaparak veli ve öğrencilerine teknolojinin kolaylıklarını sunuyor. 
Kale Okulları Yönetim kurulu başkanı Bahir Azak; çocukların eğitimini aksatmadan yüz yüze eğitime kadar online eğitim ile yanlarında olacağız ve online eğitime kolay ulaşım sağlamaları takip edebilmeleri için de desteğimizi her zaman ön planda tutacağız. 

Siz değerli veli ve öğrencilerimize online eğitim sürecinde yaşanabilecek tüm olumsuzlukları önleyecek yeni geliştirilen sitemizle gideriyoruz. 
Geliştirilen sistem doğrultusunda sitemize giriş yapan öğrenciler tek tıkla kendi sınıf ve derslerine kolaylıkla ulaşabilecekler. Gelişen ve üreten eğitime öncülük eden Kale Okulları teknolojiye ne kadar önem verdiğini kanıtlıyor.Uzaktan eğitim sisteminin altyapısını ve tüm aşamalarını Sakarya'da bulunan Teknoloji kolejlerimizin yöneticileri Bünyami AĞBAL ve Bayram ÇETİNKILIÇ başkanlığında  bulunan teknoloji koleji ekibi ile süren çalışmalar sonucunda eğitim sektöründe ilki oluşturan sistem doğrultusunda gerçekleştirilmiştir. 
Güçlü akademik kadrosu ile yeniliğe ilerlemeye ve her zaman üretmeye açık olan eğitimciler öğrenciler için her gün yeni gelişimler ortaya koyuyor. 
Kurum müdürleri, rehberlik birimleri ve öğretmenleri ile bu süreçte eğitimi hiç aksatmadan sağlığı ön plana alarak öğrencilerine tam destek sağladılar. 
Yüz yüze eğitim için gün sayarken online eğitim de yenilikler ortaya koymaya devam ediyorlar. Bu gelişmelere ortak olmak isterseniz sizler de Kale Okullarında okumanın ayrıcalıklarından yararlanabilirsiniz.

3 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]