Kaldırımın üzerinde kalan balkon, tehlike yaratıyor

Adapazarı'nda yol genişletme çalışmaları sonrasında kaldırımda kalan apartman dairesinin balkonu yayalar için büyük tehlike oluşturuyor. Yayalar, kapanan kaldırım nedeniyle yoldan geçmek zorunda kalıyor. Kaldırımda kalan balkonu görenler 'bu kadar da olmaz' diyor.

Yenigün Mahallesi'nde Yenicami Bulvarı'ndan çevreyoluna devam eden cadde üzerinde kaldırımı kapatan balkonu görenler şaşkınlıklarını gizleyemiyor. Kaldırımda yürürken karşılarına bir anda kaldırım çıkan yayalar, yoldan geçmek zorunda kalıyor.

Kaldırımın kapalı olması nedeniyle yola inen yayalar, araçlarla burun buruna geliyor.

Faik Özer, isimli vatandaş; "Balkonun burada olması çok tehlikeli. Nasıl olacak bilmiyorum. Kaldırımı biraz dışa doğru almalılar. Biz kaldırımın aşağısından geçiyoruz. Arkadan araba gelse çarpsa tamam hiç. Bir çözüm bulunması lazım bu duruma.  Öğrenciler geçiyor, herkes geçiyor. Artık ne yapacaklar bilmiyorum. Kaldırımı mı biraz dışarı alacaklar, ama o da olmaz. Balkon da yılmaz. Böyle kalacak mecburen. Komik bir durum" dedi.

Ahmet Orat ise "Ben inşaat mühendisiyim, bunu belediyecilere sorun ne düşünüyorlar diye. Geçerken gördünüz, çekim yaptınız. Şimdi ben bu taraftan geliyorum arkadan da araba geliyor. Ben arkamdan gelen aracı görmüyorum. Burdaki balkonlar aldırılmalı, en azından birinci katın balkonu aldırılmalı" diye konuştu.
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]