Büyükşehir Belediyesi’nin Serdivan Kafeler Caddesi’nde başlattığı yenileme çalışması bölge esnafından tam not aldı.
Büyükşehir  Belediyesi tarafından Serdivan Kafeler Caddesi’nde başlatılan yenileme  çalışmaları bölge esnafının büyük beğenisini kazandı. Daha önce  Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, bölgede hizmet sunan işletme  sahipleri ile bir araya gelmiş, arterin yeni dönem kentsel tasarım ve  cadde yenilemeleri kapsamında yeni yüzüne kavuşturulacağının müjdesini  vermişti. Bölgede tamamlanan proje kapsamında asfalt, kaldırım ve  ışıklandırma sistemi baştan aşağı yenilenmiş, bölge büyük beğeni kazanan  bir görünüme kavuşturulmuştu.
Tasarım çok hoş
Büyükşehir  Belediyesi tarafından tamamlanan çalışmaları değerlendiren işletme  sahiplerinden Elif Alişan, “Bu bölgede faaliyet gösteren esnaflar olarak  bu düzenlemeden memnun kaldık. Projeye başlamadan önce Büyükşehir  Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu ve ekibi bizlerle bir araya gelip,  fikirlerimizi aldılar. Önceki haline göre görsel anlamda çok güzel bir  çalışma hayata geçirildi. Işıklandırmaların tasarımı çok hoş. İnşallah  otopark konusunda da gerekli adımlar önümüzdeki süreçte atılır” diye  konuştu.
Kubilay Tezcan, “Çalışmadan büyük  memnuniyet duyduk. Her zaman böyle yeniliklerin yapılmasını arzu  ediyoruz. Kaldırımlar genişletildi, aydınlatma çalışması, engelli  yürüyüş yerleri, kavşak çalışması çok güzel oldu. Otopark konusunda da  bölge esnafı olarak beklentilerimiz var. Bu konuda da gerekli adımların  atılacağı kanaatini taşıyoruz. Büyükşehir Belediyemize projeden dolayı  teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.
Kısa sürede tamamlandı
Oğuz  Taşkın, “Büyükşehir Belediyesi’nin bu çalışmasını takdir ediyoruz.  Güzel şeyler yapıldı. Yol düzenlemesi, projenin hızlı bir şekilde  tamamlanması ve böylece mağduriyet yaşanmaması bizim için memnuniyet  verici. Bölgede şöyle bir durum var; yürüyüş sirkülasyonu az olan bir  bölge burası. Yolun çift şeride çıkarılması otopark ihtiyacını da zaruri  bir hale getirdi. Otopark konusunda yetkililerin çalışma başlatacağına  inanıyoruz” dedi.
İyi düşünülmüş bir proje
Murat  Alemdar, “Yapılan hizmet güzel. İyi de düşünülmüş bir proje. Bölgemiz  biraz daha da modern oldu. Proje Serdivan ve bu bölgeyi çekim merkezi  haline getirdi. Burası önemli bir cazibe merkezi halini aldı. Yolun  yenilenmesi çok güzel. Ancak bazı vatandaşlar sürat konusunda daha da  dikkatli olmalılar. Kasis ile ilgili ihtiyacın doğabileceğini  düşünüyoruz. Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ederiz” diye konuştu.