Sakarya'yı seviyoruz. Sakarya için çalışıyoruz.

Kadınlar Günü'nde de tezgahının başında

13 yıl önce
8 Mart tarihi Dünya Kadınlar Günü olarak kutlanırken Geyve’nin Sarıgazi Köyü\'nde ikamet eden 37 yaşındaki iki çocuk annesi Hatice Tufan sabahın erken saatlerinde Taraklı Kapalı Pazaryeri\'nde zeytin tezgâhını açma telaşında idi.

Eşinin 8 yıl önce kanser hastalığına yenik düşerek vefat ettiğini söyleyen Hatice Tufan yaptığı açıklamada “Sadece Kadınlar Günü\'nde değil yaz kış demeden pazarlara çıkıp tezgâh açmaktayım. Taraklı, Geyve, Pamukova ve Göynükte pazar yapmaktayım. Çocuklarımda okula gidiyor. Çalışıp para kazanmak zorundayım” dedi.

Kadınlara da seslenen pazarcı Hatice Tufan “Eşlerinizin kıymetini bilin. Sevdiğiniz yanınızda olmayınca Kadınlar Günü olmasının ne önemi var “diyerek tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü\'nü kutladı.
Kadınlar Günü'nde de tezgahının başında - 1. fotoğraf
Kadınlar Günü'nde de tezgahının başında - 2. fotoğraf
Kadınlar Günü'nde de tezgahının başında - 3. fotoğraf
Kadınlar Günü'nde de tezgahının başında - 4. fotoğraf
Yorumlar
Yorum yazmak için giriş yapınÜcretsiz hesap oluşturabilirsiniz
Giriş Yap →
PROWEB Güncelleme: 17.10.2026 08:44 · 568de8e · sakaryarehberim.com