Sakarya'yı seviyoruz. Sakarya için çalışıyoruz.

İşte vatandaşı bu yöntemle dolandırdılar

12 yıl önce
Sakarya Emniyet Müdürlüğü\'ne bağlı Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Sakarya merkezli olarak Ankara ve Batman illerinde yaptıkları operasyonda bir internet sitesi kurarak, siteye giriş yapanların kredi kartlarını kopyalayarak alışveriş yaptıkları belirlenen 12 kişiyi gözaltına aldı.

Olay Adapazarı\'nda oturan bir kişinin kredi kartından bilgisi olmadan para çekilmesiyle ilgili yaptığı suç duyurusu sonrasında ortaya çıktı. Araştırma yapan Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri \'Fishing\' adı verilen yöntem ile bazı kişilerin bir alışveriş sitesi kurarak bu siteye giriş yapanların kredi kartlarının kopyaladığını belirledi.

Bunun üzerine polis Sakarya, ardından da Ankara ve Batman illerinde baskın yaptı. Baskında toplam 12 kişi gözaltına alındı. Aralarında üniversite ögrencilerinin de bulunduğu 12 kişinin yapılan sorgulamalarında son iki yıl içerisinde \'Fishing\' adı verilen yöntemle kredi kartlarını kopyalayarak internet üzerinden dolandırıcılık olayını gerçekleştirdikleri belirlendi. Sağlık kontrolundan geçirilen 12 şüpheli adliyeye sevk edildi.

İşte vatandaşı bu yöntemle dolandırdılar
İşte vatandaşı bu yöntemle dolandırdılar
İşte vatandaşı bu yöntemle dolandırdılar
İşte vatandaşı bu yöntemle dolandırdılar - 1. fotoğraf
İşte vatandaşı bu yöntemle dolandırdılar - 2. fotoğraf
İşte vatandaşı bu yöntemle dolandırdılar - 3. fotoğraf
İşte vatandaşı bu yöntemle dolandırdılar - 4. fotoğraf
Yorumlar
Yorum yazmak için giriş yapınÜcretsiz hesap oluşturabilirsiniz
Giriş Yap →
PROWEB Güncelleme: 28.10.2026 03:57 · 4d980f1 · sakaryarehberim.com
İşte vatandaşı bu yöntemle dolandırdılar