İşte Sakarya'nın ilçe ilçe corona haritası

Sağlık Bakanlığı'nın koronavirüsle mücadele kapsamında kullanıma sunduğu "Hayat Eve Sığar" uygulaması güncellendi. Uygulamada ülke genelindeki vaka yoğunluğu mahalle mahalle görülebiliyor. Sakaryalılarda uygulama üzerinden şehirdeki vaka yoğunluğunu takip edebiliyor. 

Sağlık Bakanlığı'nca hazırlanan, 'Hayat Eve Sığar' mobil uygulaması Android ve App Store platformlarından indirilebiliyor. 

Vatandaşları koronavirüs konusunda bilgilendirmek, yönlendirmek ve yaşanabilecek salgın hastalık ile ilgili riskleri en az seviyeye indirmek ve yayılmasını önlemek amacıyla geliştirilen uygulamada, koronavirüs testi pozitif olan kişilerin yoğun olarak bulundukları yerler gösteriliyor. 

Kullanıcılar, ‘ailem’ bölümüne dahil ettikleri insanlardan herhangi biri pozitif ya da temaslı ise uyarılıyor. Koronavirüs testi pozitif olan kişilerin yoğun olarak bulunduğu bölgeleri gösteren 'Hayat Eve Sığar' uygulamasına gelen yeni özellik ile sadece yakın çevrenizi değil, tüm illerdeki vaka yoğunluğu da görebiliyorsunuz.

Haritada kırmızı vakanın durumu ciddi ve hastanede,  mavi vakanın durumu orta ağır ve hastanede, vaka evde izleniyor, yeşil test sonucu pozitif çıkmış ancak herhangi bir şikayeti olmayan, evde izole edilen vaka anlamına geliyor.

İşte Sakarya'nın ilçe ilçe koronavirüs haritası
3 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]