İşte bilardo turnuvasında dereceye giren sporcular

Akyazı Amatör Spor Kulüpleri lokalinde düzenlenen ve Türkiye genelinden 112 sporcunun katıldığı Akyazı Belediyesi Ödüllü 3 Bant Bilardo Turnuvası, final müsabakaları ile tamamlandı.

Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, Sakarya İl Emniyet Müdürü Osman Babadağı, Akyazı Kaymakamı Kamuran Mustafa Ballı, Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, Akyazı İlçe Jandarma komutanı Mustafa Hekimoğlu, Akyazı Emniyet Müdürü Murat Bal, Akyazı Belediyesi Meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş turnuvaya katılarak müsabakaları izlediler.

4 gün boyunca süren ve dün yapılan final müsabakaların ardından tamamlanan turnuvada Savaş Bulut 1. olurken, Mehmet Can Çapak 2., Birol Uymaz ise 3. oldu. Dereceye giren 1. sporcuya 3 bin TL, 2.'ye 2 bin TL, 3. ve 4.’ye bin TL, 5-6-7 ve 8.'lere ise 500 TL olmak üzere toplamda 11 bin TL ödül verildi. Başarılı olan sporculara ödüllerini Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, Sakarya İl Emniyet Müdürü Osman Babadağı, Akyazı Kaymakam’ı Kamuran Mustafa Ballı ve Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan verdi.

Sporcuların ve programın organizasyonunun gerçekleştirilmesine önemli katkı sağlayan Akyazı Belediyesi Spor İşleri Koordinatörü Sait Okur, “Turnuvanın önemini kavrayarak bizlere destek olan başta Belediye Başkanımız Hasan Akcan olmak üzere tüm yetkililere teşekkür ediyorum. Akyazı’da gerçekleştirilen çok önemli bir sosyal ve sportif aktiviteyi tamamlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Organizasyondan, Akyazılılar memnun, misafir sporcular memnun bir daha ki yıl daha geniş katılım ile daha güzel bir çalışma yapmak istiyoruz” dedi.

Programın ödül töreninde konuşan Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan ise, “Türkiye genelinden her biri birbirinden değerli ve çeşitli birçok ödül alarak belli başarılara ulaşmış 112 sporcunun katılımı ile Türkiye Ödüllü 3 Bant Bilardo Turnuvası’nı ilçemizde sorunsuz bir şekilde gerçekleştirmiş olmanın mutluluğu ve gururu içerisindeyiz. Akyazı bu tür spor Müsabakalarına ev sahipliği yapabilecek kapasitede ve düzeydedir. İnşallah yeni yeni turnuvalar ile İlçemizin ismini sporla anılacak bir spor kenti olarak taşımaya gayret göstereceğiz. Bu turnuva Akyazı’mızın da tanıtımına önemli ölçüde katkı sağladı. Turnuva’nın ilçemizde olması konusunda desteklerini esirgemeyen başta; Bilardo Federasyonu Sakarya İl Temsilcisi Ercan İşcan olmak üzere, etkinlikte emeği geçenlere ve tüm sporculara teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Son olarak söz alan Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş yaptığı konuşmada, “Böyle önemli bir Turnuva’nın şehrimizde yapılması ve Akyazı Belediyesinin bu Turnuva’ya ev sahipliği yapması ilimiz ve ilçemiz adına gurur verici bir tablo, şehrimizin tanıtımı adına da önemli bir adımdır. Bu Turnuva’nın Akyazı’da yapılması için emeği geçen başta Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan olmak üzere Bilardo Federasyonumuza, katılan sporcularımıza ve destek veren herkese teşekkür ediyor, sporcularımıza da üstün başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]