İşitme engelli sporcudan Çelikel'e ziyaret

Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, Olimpiyat 3.’sü olan Rümeysa Akyüzlü ve beraberindekileri ağırladı.

Samsun’daki Olimpiyatlarda hem kilosunda, hem de takım halinde 3. Olan Milli Karateci Rümeysa Akyüzlü, Hendek İlçe Spor Müdürü Süleyman Akıcı, Hendek Karate Kulübü Başkanı İsmet Hane, Hendek Belediyesi Karate takımı Antrenörü Nurkan Kayacık ile birlikte, Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel’i ziyaret etti.

Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel; Olimpiyat 3.’sü olan Rümeysa Akyüzlü’nün, başarısını bizler ile paylaşmasına sevindik. Kendisini tekrar kutluyoruz. Ülkemizin ve ilimizin adını, olimpiyatlarda en iyi şekilde duyuran Rümeysa kardeşimizle ne kadar övünsek azdır “ dedi.

Samsun'da düzenlenen 23. İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunlarında (Deaflympics) Hendek Belediyesi Karate Takımından Milli Sporcu Rümeysa Akyüzlü , Büyük Bayanlar 61 kg.'da , İran'lı rakibini yenerek adını yarı finale yazdırmış, yarı finalde ise Ukrayna'lı rakibine yenilerek Olimpiyat 3.'sü olmuştu. Akyüzlü , Bayanlar Karate Milli Takımı ile de takım halinde Olimpiyat 3.’sü olmuştu.

6 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]