Sakarya'yı seviyoruz. Sakarya için çalışıyoruz.

İş hayatına atılacak kadınlar için umut kaynağı

Erenler Belediyesi ve SGK İl Müdürlüğünün ortaklaşa geliştirdiği "Duygusal Zeka ile İşte Mutluluğu Sağlamak" konulu proje, 2. etap programının da gerçekleşmesiyle tamamlandı.

Erenler Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleşen programda kadın girişimciler Stratejik Danışman Eğitmeni Aysel Evran ve Kişisel Gelişim ve Danışmanı Eğitmeni Kezban Bektaş konuşmacı olurken, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk ve Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Nurten Canbasoğlu programı yerinde izledi.

2 etaptan oluşan Duygusal Zeka ile İşte Mutluluk projesinin 1. Programı 25 Kasım Çarşamba günü yapılmıştı. Kaldığı yerden devam eden program, iş hayatına yeni atılacak kadınlar için umut kaynağı oldu.

İş hayatındaki motivasyonu artıran konuşmalarla katılımcıları etkileyen konuşmacılar, girişimci kadınların geleceğin markası olma yolundaki hayallerine renk kattı. Mesai saatleri içerisinde dur durak bilmeden yapılan 2 günlük eğitim sonucunda başarıya ulaşacaklarına inanan girişimci kadınlar, program sonrası SGK İl Müdürü Nurten Canbasoğlu ile hatıra fotoğrafı çekildiler.
İş hayatına atılacak kadınlar için umut kaynağı
İş hayatına atılacak kadınlar için umut kaynağı
İş hayatına atılacak kadınlar için umut kaynağı
9 yıl önce
Jeneratör, UPS (Kesintisiz Güç Kaynağı), Kompresör
Doğum için nefes egzerzisleri
Kadınlar matinesi
Çocuklar için psikolojik danışmanlık
El ve ayak için splint
Asansörler için yeşil etiket
Doğum için gevşeme egzerzisleri
kadınlar hamamı
yolculuk için firmalar
büro için mobilya
reklam için tabela
ofis için ahşap ürünler
ofis için mobilya
Sakarya ↝