"İnternetsiz Bilgisayar da İşe Yarıyormuş"

Serdivan Halk Eğitimi Merkezince Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu'nda açılan Bilgisayar Operatörlüğü ve İşletmenliği Kursu sona erdi.

Açılan kursta temel bilgisayar bilgisinin yanında Word, Excel,Powerpoint, Access gibi programları kullanmada bilgi ve beceri sahibi olan kursiyerler, kursun son günü  sertifikalarını alma heyecanı yaşadılar.

Kurs öğretmeni Ali ÇAY kursiyerlere sertifkalarını teslim ederken duygulu anlar yaşandı. 3 ayı aşkın bir süredir Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu Bilgisayar Laboratuvarında eğitimlerini tamamlayan kursiyerler belge sevinciyle, ortaya çıkan güzel kurs atmosferinin sona ermesinin hüznünü birlikte yaşadılar. Belge almaya hak kazanan 14 kursiyer, kurs hakkındaki, duygu ve düşüncelerini dile getirdiler.

Kursiyerlerden Pınar GÖKTAŞ: Kursun kendilerine çok faydalı olduğunu, bilgisayar konusunda çocukları ile iletişim kurmada sıkıntılarının ortadan kalktığını, bilgisayar kullanımı hakkında hiç bir bilgiye sahip değilken çocuklarına blgisayar konusunda destek olacak bilgiye sahip olduğunu, dile getirdi.

Yine bir başka kursiyer "Bilgisayarın inernet kullanımı dışında çok fazla bir işe yaramadığını ve internetsiz bilgisayarın pek fazla bir işe yaramayacağını düşünürken, bilgisayarla neler yapabileceğimi gördüğümde çok şaşırdım." dedi. Kursiyerler yeni dönemde de Serdivan Halk Eğitim Merkezi'nce bilgisayara ait alt alanlarda da kurslar açılmasını istediklerini dile getirdiler.

Kursun son günü sertifikalarını da aldıktan sonra birlikte hazırladıkları ikram masasın da sohbet eden kursiyerler, bir daha ki kursta buluşmak üzere sözleşerek ayrıldılar.

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]