İmren Izgara 4. şubesini açtı

Kaliteli hizmet, güleryüzlü personeli ve uzman kadrosuyla, kilo ile köfte sloganıyla yola çıkan İmren Izgara, şubeler zincirine bir yenisini daha ekledi.

Yılmaz Şirketler Grubu öncülüğünde ilimizde kilo ile köfte satarak, ziyafete ayrı bir renk ve hava katan İmren Izgara 4ncü şubesini Erenler Uluyol Caddesi Et Balık Kurumu karşında açtı.

Kilo İle Köfte Yemek İçin, İmren'i Tercih Edin

4ncü şubesini Erenler'de açan İmren Izgara'nın sahipleri Akif ,Coşkun ve Aydın Yılmaz; "Sakarya'da damak tadı çok pahalıydı. Biz kilo ile köfte satışlarıya yeni bir çığır açtık." dediler.

İmrendiriyorlar

Yılmaz Şirketler Grubu Sahibi Akif Yılmaz;
" İlimizde yemek ziyafetinde yeni bir renk ve hava kattığımıza inanıyoruz. Başaramacağız ve inanmadığımız mesleğe girmeyiz. Bursa Yenişehir köfterimizi Uludağ'ın yakınlarındaki Domaniç Yaylası'ndaki hayvanlardan elde edilen kıymalar ile yapıyoruz. Köftelerimizi günlük taze geliyor.

Bu özel köftelerimizi tadan kesinlikle bir daha bizde ziyafete gelecek. Herkese tavsiye ediyoruz. Yıllarca Sakaryalı kalite adı altında pahalı yemek yedi. Oysa biz kilo ile köfte satışı yaparak, halkımıza hijyenik ortamlarda yapılan, kaliteli ve mükemmel ziyafeti çok daha ucuza sunuyoruz. Kazanç ve parasal anlamda bir beklentimiz yok. Hizmetini iyi veremeceğimiz anladığımız işe Yılmaz Şirketler grubu olarak zaten girmeyiz. Halkımız en kalitelisini hak ediyor."
dedi.

İmren Izgara Genel Müdürü Tuncay Bitirim "Doğumevi, Alifuatpaşa, İzmit'ten sonra, Erenler'deki şubemizle de halkımıza hizmet vermeye çalışıyoruz. Sanayici esnafımızın yoğun talebi doğrultusunda Erenler Ulusokak'taki adresimizde yeni şubemizi açtık. İmren Izgara zincirini Gebze, Düzce ve İstanbul'da devam ettireceğiz. Kilo ile köftede, kuzu pirzola, dana bonfile, kuzu şiş, kuzu beyti başta olmak üzere et çeşitlerimizde iddialıyız. Son derecede hijyenik ortamlarda, güleryüzlü personeli ve uzman aşçılarımız ile damak tadında Sakarya halkının yüzünü, çok daha ucuza güldürmüş olacağız." şeklinde konuştu.
13 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]