Sakarya'yı seviyoruz. Sakarya için çalışıyoruz.

İlk Silah Bakım ve Onarım Atölyesi Açıldı

İçişleri Bakanlığı'nın genelgesiyle Ankara Emniyet Müdürlüğü tarafından 3 yılda bir düzenlenen silah tamir, bakım ve onarım atölyesi açma ruhsatı sınavı yapıldı.

Sınava katılan 370 kişiden 70'i, silah tamir, bakım ve onarım ruhsatı almaya hak kazandı. Ruhsat almaya hak kazananlardan biri olan Sakarya'nın Akyazı ilçesinden Fatih Kılıç, Sakarya'da ilk silah bakım ve onarım atölyesini kendisinin açtığını söyledi.

Kılıç, "Devletin verdiği yetki dahilinde silah tamir, bakım ve onarım atölyesi açtık. Tesisimizde hizmetin en iyisini vermek için çalışacağız. İmalat sistemine geçebilmek için de çalışma başlattık. Bunun için de ruhsat bekliyoruz. Yaz aylarında ruhsat gelir gelmez, imalata da başlayacağız" dedi.
17 yıl önce
Kozmetik, Itriyat ve Parfümeri Depoları, Kuaför Malzemeleri, Güzellik ve Bakım Ürünleri
Bisiklet - Motosiklet | Tamir, Bakım, Yedek Parça
Oto Servis, Oto Tamir - Bakım, Oto Alarm
Minare Yapımı, Onarım ve Bakımı
Dikiş Makineleri Satış, Tamir, Bakım
Elektrik Elektronik Tamir Bakım ve Servis
Erkek kişisel bakım ürünleri
Bebek bakım ürünleri
Kombi bakım
Yazıcı tamir ve bakım
Brülör bakım
Güneşlik tamir ve bakım
asansör bakım
bakım ürünleri
onarım
adapazarı bakım onarım
sakarya bakım oanarım
oto bakım
Sakarya ↝