Sakarya'yı seviyoruz. Sakarya için çalışıyoruz.

İl Sağlık Müdürüne Ziyaret

Sakarya'nın Karasu ilçesi Devlet Hastanesinde yeterli doktor bulunmadığını ve bu durumdan Karasu ilçesinde yaşayan halkın büyük sıkıntı çektiğini ifade eden Karasu Sivil İnisiyatif Kurulu üyeleri, İl Sağlık Müdürü Hasan Bektaş'ı ziyaret ederek yardım istedi.

Doktor sıkıntısının yanı sıra ilçede kalıcı Hızır Acil Servis ihtiyacının bulunduğunu belirten Karasu Sivil İnisiyatif Kurulu Üyeleri ile Kurul Sözcüsü Enver Albayrak, “Hastanemiz doktor sıkıntısı çekiyor. Bu konuda yardımlarınızı bekliyoruz” dedi.
İl Sağlık Müdürü Doktor Hasan Bektaş ise ellerinden gelen yardımı yapacaklarını belirterek, imkanları zorlayacaklarını söyledi. Bektaş,
“Bazı ilçelerimizde doktor sıkıntısının yanı sıra ambulans şoförü sıkıntısı da yaşıyoruz. Sorunlarımız büyük ve doktor açığımız mevcut. Ancak elimizden geleni yapmak için buradayız”
şeklinde konuştu.
İl Sağlık Müdürüne Ziyaret
17 yıl önce
Sağlık ve Medikal
Ayak Sağlık Merkezleri
Sağlık yapıları
İşe giriş sağlık raporu
Mobil periyodik sağlık taramaları
Sağlık ve güvenlik planı dökümanı
Sağlık lisesi
Diğer sağlık personeli hizmeti
sağlık
adapazarı özel sağlık sigortası
sağlık hizmetleri
özel sağlık sigortası
sağlık sigortası
Sakarya sağlık hizmetleri
Sakarya ↝