İhtiyaç sahibi 25 aileye kuzine soba dağıtıldı

Erenler Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı\'nca, 25 ihtiyaç sahibi aileye kuzine soba dağıtıldı.

İhtiyaç sahibi bir aileye kuzine sobasını teslim eden Kaymakam Mızrak, ufak bir yardımla bile ihtiyaç sahiplerinin hayatlarında birçok şeyin değişebildiğini söyledi.

Erenler Kaymakamı Mehmet Mızrak, Erenler Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Lale Altun Düzcan ile köydeki bir aileye sobalarını teslim etti. Kaymakam Mızrak, ailenin banyo ve mutfak malzemesi ihtiyacını da tespit ettiklerini ve bu sorunları da en kısa sürede halledeceklerini belirtti.

İdarecilerin görevinin gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşmak olduğunu belirten Kaymakam Mızrak, fırsat buldukça evleri gezerek bu amaca ulaştıklarını söyledi.

“Kuzine sobayla ne yaparsınız?”

Erenler Kaymakamı Mehmet Mızrak kuzine sobayı teslim ettiği evin hanımına “Kuzine sobayla ne yaparsınız?” diye sordu. Evin hanımından, “Ekmeğimizi, çayımızı ve yemeğimizi yaparız, banyo suyumuzu kaynatırız, her şeyimizi onunla yapabiliriz” cevabını alan Kaymakam Mızrak, “Kuzine soba köy evlerimizin birinci ihtiyacı, başka ihtiyaç sahibi bulduğumuzda onların da ihtiyaçları giderilecektir. Bugünkü ev ziyareti bir ailenin sorunlarını çözdü” dedi.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]