İcradan satılık fabrika

Söğütlü OSB'de 12 dönüm üzerine kurulu bir fabrika icradan satışa çıkarıldı. Yaklaşık 9 milyon kıymet biçilen fabrika için ilk satış 28 Temmuz günü Adalet Sarayı Mezat Salonu'nda yapılacak.

Sakarya 3.İcra Dairesi Söğütlü OSB'de bulunan bir fabrikayı satışa çıkardı. 8 milyon 732 bin 757 lira kıymet biçilen fabrika 12.456,45 metrekare üzerine kurulu. Fabrika için birinci satış 28 Temmuz 2021 saat 14:30'da, ikinci satış ise 31 Ağustos 14:30'da Camili'de bulunan Adalet Sarayı'nın mezat salonunda yapılacak.

BETONARME FABRİKA

İlanda taşınmazın özellikleri olarak, “Sakarya İl, Söğütlü İlçe, 131 Ada, 5 Parsel, SOĞUCAK Mahalle/Köy, Betonarme Fabrika binası ve arsası Nolu Bağımsız Bölüm satılacaktır. Topoğrafik olarak %15-20 eğimli bir arazi yapısına sahip olan parsel tüm belediye hizmetlerinden yararlanmaktadır. Parsel üzerinde 500 m2 alanlı iki katlı idare binası bulunmaktadır. Fabrika binası önünde bulunan yapının çatısı teras dış cephesi renkli betopan malzeme kaplıdır. Yapının alt katında muhtelif ofis odaları, mutfak -yemekhane ,WC mescit vs. yer almaktadır. İçerden merdiven ile geçilen üst katta bir çok ofis odaları ve WC bulunmaktadır.

SERAMİK ZEMİN VURGUSU

Binanın tüm zeminler seramik kaplı duvarlar sıvalı ve boyalı tavanlar asma tavanlı iç kapılar ahşap kaplama dış pencereler alüminyum doğramadan yapılmıştır. III-B grubu olan yapının yaşı ve mevcut hali ile yıpranma oranı %10'dur. Parsel üzerinde 1920 m2 alanlı tek katlı çelik konstrüksiyon fabrika atölye yapısı bulunmaktadır. Yapının çatısı çelik profil makas üzeri sandviç panel kaplıdır. Yapının tüm dış cephesi sandviç panel kaplıdır. Zemini özel şap beton ile kaplıdır. Yan ve arka cephede seksiyonel kapıları vardır. Yapının kot olarak daha aşağıda olan kuzey yarısı içinde ayrıca çelik kostrüksiyon dan kısmi asma katı mevcuttur. Parsel üzerinde ayrıca prefabrik tarzda inşa edilen 230 m2 alanlı tek katlı depo -ardiye yapıları bulunmaktadır. Yapının çatısı trapez saç kaplıdır. Yapıların duvarları sandviç panel kaplı zeminleri özel beton ile kaplı vaziyettedir.

2 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]