Hendek'ten Halep'e 5 TIR yardım malzemesi gitti

Ak Parti Hendek İlçe Teşkilatı tarafından organize edilen Halep’e yardım tırları yola çıktı.

Ak Parti Hendek İlçe Teşkilatı ve İHH tarafından organize edilen, Halep için yardım kampanyası kapsamında 2 TIR yardım malzemesi ve 3 TIR un toplandı.

Yardım tırları Hendek Belediye Otoparkında düzenlenen törenle Halep’e gönderildi.

Törene Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, Hendek İlçe Müftüsü Abdurrahman Şahin, Ak Parti Hendek Kadın Kolları Başkanı Emine Tosun ve Yönetimi, Gençlik Kolları, Parti Üyeleri ve çok sayıda Vatandaş katıldı.

Bu ilk yardım kafilemiz

Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, toplanan yardımlardan dolayı Hendek halkına teşekkür ederek inşallah gönlümüzde kalbimiz de Halep’te. Bu yardım kampanyamızın ilk kafilesi, yardımlarımız devam edecek diye konuştu.

Hendekli Vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü Hendek bir kez daha duyarlılığını göstermiştir. Halkımız her zaman muhtaç olan insanlarımıza yardım etmiştir. Yardımda bulunan herkese teşekkür ediyoruz. Destek olan herkesin Allah yardımını kabul etsin dedi.

Konuşmaların ardından, Hendek İlçe Müftüsü Abdurrahman Şahin’in yaptığı Dua’lar ve Tekbirler ile yardım tırları Halep’e uğurlandı.

7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]