Hendekli kuaför Milli Takım'da

Türkiye Berberler ve Kuaförler Federasyonunun düzenlediği Türkiye şampiyonasına Hendek’li kuaför Şükriye damga vurdu ve Milli Takıma girdi.

Berberler ve kuaförler federasyonunun başlattığı Milli takım seçmelerinde Hendek’te başarılarıyla adından bahsettiren Bayan Kuaförü Şükriye Eralp Bursa’da düzenlenen Milli takım seçmelerinde “Yüksek Fantezi Topuz” kategorisinde çeşitli illerden gelen yaklaşık 20 Kuaför arasından birinci olarak Milli takım finallerine katılmaya hak kazandı.

Melek adı ile Milli Takıma girdi

Ankara’da ki finallerde 178 kuaför 7 kategoride ter döktü. Her kategoriden beş kişi milli takıma seçildi.  Finallerde 7 kategoriden biri olan “Yüksek Fantezi Topuz da Hendek’li bayan kuaför Şükriye Eralp rakiplerini geçti ve Milli takıma girerek büyük bir başarıya imza attı. Başarılı bir şekilde “ Yüksek Fantezi Topuz” kategorisinde Milli takım finallerine kalan Kuaför Şükriye Eralp Ankara Nazım Hikmet Kültür merkezinde düzenlenen finalde de “ Yüksek Fantezi Topuz” kategorisinde 30 finalist arasından büyük bir başarıya imza atarak Milli Takıma girdi. Finaller sonunda Milli takıma giren Kuaför Şükriye Eralp ulusal basının da ilgi odağı oldu. Ulusal Basının ilgi odağı olan Şükriye Eralp final sonu yaptığı kısa açıklamasında “saç modelini doğaçlama yaptığını, mankenin kıyafetine uygun olduğu için saç modeline "Melek" adını verdiğini ifade etti.

"Hendek’i Temsil Etmek Gurur Verici"


Daha önce çeşitli bölgelerde düzenlenen eğitimleri başarıyla geçen ve adından söz ettiren Kuaför Şükriye Türkiye şampiyonasında Milli takıma girmenin haklı gururunu yaşadıklarını dile getirdi.

Kuaför Şükriye Eralp “Bugüne kadar mesleğimde hep başarılı olmak için çalışmalarımı sürdürdüm. Aldığım eğitimleri başarıyla geçmenin mutluluğunu yaşıyorum. Türkiye şampiyonası finallerine kalarak Milli takıma seçilmenin mutluluğunu yaşıyorum. Hendek ilçemizi böylesine profesyonel bir organizasyonda temsil etmek gurur verici. Finaller sonucu Milli takıma seçilerek İlçemize böyle güzel bir başarıyı getirmenin ayrı mutluluğunu yaşıyorum. Başarımda büyük pay sahibi olan ve desteğini her zaman hissettiren eşim ve aileme çok teşekkür ediyorum. Hedefimden uzaklaşmadan ilçemizi en güzel şekilde temsil etmek ve ilçemize yenilikler katarak hizmet etmektir” ifadelerine yer verdi.

7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]