TEM Otoyolu'nun Hendek Kavşağı ile Akyazı Kavşağı arasındaki bölümde üstyapı yenileme çalışmaları yapılacak. Trafik akışı, diğer platformdan iki yönlü olarak "gidiş-geliş" şeklinde sağlanacak.
Karayolları'ndan yapılan açıklamaya göre, çalışmalar 4 Ağustos 2025 Pazartesi günü saat 07.00’de başlayacak.
Yenileme çalışmaları kapsamında otoyol kesimler halinde trafiğe kapatılacak. Trafik akışı, diğer platformdan iki yönlü olarak "gidiş-geliş" şeklinde sağlanacak.
Çalışmaların bir etabında ise Kuzey Marmara Otoyolu’ndan TEM Akyazı Kavşağı üzerinden Ankara istikametine çıkış geçici olarak kapalı olacak.
Sürücülerin çalışma süresince trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri, alternatif güzergâhları tercih etmeleri önemle tavsiye ediliyor.
Yetkililer, vatandaşların anlayış göstermesini rica ederek, çalışmaların en kısa sürede tamamlanacağını belirtti.