"Hendek, Konaklama Merkezi Haline Gelecek"

Sakarya Gençlik Spor Genel Müdürü Ömer Kalkan ile birlikte Hendek´e gelerek Hendek Belediye Başkanı Ali İnci´yi ziyaret eden Atalay, Başkan İnci ile birlikte Hendek´i gezdi.

Hendek Belediyesi Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi, Hantek Toplu konutları, Uludere, Salman Dede Mesire Alanı, Muammer Sencer Caddesi, Bayraktepe ve Park Shop´u gezen Atalay, Hendek´in çok hızlı bir şekilde geliştiğini söyledi.

Yeşil Alan ve Spor Alanları

Hendek´in gelişiminin şehrin doğal yapısını bozmadan gerçekleştiğini görmekten mutluluk duyduğunu söyleyen Atalay, "Şehirleşme ve sanayi düzenli bir şekilde gerçekleşmiş. Bu gelişme olurken sosyal alanlar ve yeşil alanlar da buna paralel bir şekilde gelişme göstermiş. Özellikle spor alanlarının, tartan pistten oluşan yürüyüş yolunun ilçemizde olduğunu görmek gurur verici. İlçenin spor alanındaki başarısını belediyecilikte de görmekten mutluluk duydum. Başkanımızı tebrik ediyorum."dedi.

İlçemiz Konaklama Merkezi Olacak

Atalay, Kalkan ve İnci daha sonra Beşiktaşlı eski futbolcu Tayfur Havuççu´nun ortağı olduğu Park Show´u gezdiler. TEM Otoyolu kenarına kurulan alışveriş merkeziyle Hendek´in bir durak noktası haline geleceğini söyleyen Başkan İnci, "Hendek´te daha önce tek bir han varmış ve burası bir konaklama merkeziymiş. Fakat daha sonra yapılan D-100 ve TEM Otoyolu Hendek´in dışarıda kalmasına neden oldu. Yapılan bu alışveriş merkeziyle ilçemiz yeniden bir konaklama merkezi haline gelecek."diye konuştu.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]