HAVASAK'ı kullanacaklara ücretsiz servis

Büyükşehir Belediyesi Sabiha Gökçen Havalimanı ulaşımlarını sağlayan HAVASAK’lar için servis hizmeti sunmaya başlıyor. Ulaşım Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada 3-7-28-29 numaralı belediye otobüs hatları ile Büyükşehir Terminalden kalkışın 1,5 saat öncesinde, İstanbul’dan Sakarya'ya varışta ise 30 dakikalık süre içerisinde HAVASAK biletini gösteren yolcular ücretsiz aktarma hizmetinden faydalanabilecek.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sabiha Gökçen Havalimanı ulaşımlarını sağlayan HAVASAK’lar için servis hizmeti sunmaya başlıyor. Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından ilginin günden güne arttığı HAVASAK’lar için 3, 7, 28 ve 29 numaralı belediye otobüsleri ile ücretsiz aktarma servis hizmeti gerçekleştirilecek. Böylelikle yolcular; Kent Meydanı, Erenler, Kampüs, Serdivan ve Kuzey Terminale sorunsuz ulaşabilecekler. Kısa süre önce hizmete alınan HAVASAK’lar, rahat ve konforlu ulaşım için yolcuların tercihi haline gelirken, başlatılacak ücretsiz aktarma hizmetinin de talebi arttıracağı dile getirildi.

4 farklı rota


Konuyla ilgili Ulaşım Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Büyükşehir Belediyemiz tarafından Sabiha Gökçen Havalimanı ulaşımları için hizmet sunmaya başlayan HAVASAK’lara ilgi her geçen gün artıyor. HAVASAK yolcularının terminale hızlı ulaşmaları için yeni bir çalışmayı uygulamaya alıyoruz. Bu kapsamda 3-7-28-29 numaralı belediye otobüs hatlarımızla Büyükşehir Terminalden kalkışın 1,5 saat öncesinde, İstanbul’dan Sakarya'ya varışta ise 30 dakikalık süre içerisinde HAVASAK biletini gösteren yolcular için ücretsiz aktarma servis hizmeti sunmaya başlıyoruz.  HASAVAK'a şehrin farklı yerlerinden ulaşmak isteyen vatandaşlarımız ücretsiz servis imkanından faydalanabilecek” denildi.

3 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]