"Halkımıza en iyi hizmeti sunmak için çalışıyoruz"

Yenikent Devlet Hastanesi Acil Servisi’nde hastalarla sohbet eden Sakarya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Doç. Dr. Hasan Salih Sağlam “Bizim görevimiz, halkımıza en iyi imkânları sağlayarak çok daha kaliteli bir sağlık hizmeti sunmaktır.” dedi.

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Doç. Dr. Hasan Salih Sağlam, Yenikent Devlet Hastanesi Acil Servisi’nde incelemelerde bulundu. Doç. Dr. Sağlam, sağlık hizmetleriyle ilgili hastalarla sohbet etti. Serviste bekleyen hastalar ve yakınları, yapılan hizmetlerden duydukları memnuniyeti dile getirerek “Hastanelerimiz pırıl pırıl. Eskiden hastanelere gidip muayene olmak, sağlık hizmeti alabilmek için uzun kuyruklarda beklerdik. İmkânlar ve şartlar iyi değildi. Şimdi istediğimiz hastaneye gidip beklemeden hizmet alabiliyoruz. Allah devletimizden ve sizlerden razı olsun.” şeklinde konuştu.

Doç. Dr. Sağlam, sağlık alanında en iyi hizmeti verebilmek için çalıştıklarını belirterek “Tüm çalışmamız halkımıza en güzel hizmeti sağlaya bilmek adına. Eksiklikler ve aksaklıklar olabilir, bizim görevimiz o eksiklikleri gidererek, beklentilerin de üzerine çıkarak daha da kaliteli sağlık hizmeti sunmaktır.” diye konuştu. Doç. Dr. Sağlam, daha sonra hastane yemekhanesinde de incelemelerde bulundu.

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]