Halk Eğitim Merkezleri Kültür Yuvası Haline Geldi

Eğitime açıldığı ilk günden itibaren Camili, Karaman ve Korucuk bölgesindeki vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Yenikent Halk Eğitim Merkezi; öğretmen ve usta öğreticilerin yetiştirilmesinde önemli çalışmalara imza atıyor.

Merkezde görev yapan öğretmen ve usta öğreticilerin bilgi ve becerilerini arttırmaya yönelik olarak hafta sonunda “İleri Nakış Teknikleri” konusunda uygulamalı eğitim düzenlendi. Yenikent Halk Eğitim Merkezi ile Kaplan Tekstil ve Şık Düğme işbirliğinde düzenlenen eğitimlere 69 öğretici katıldı.

Yenikent Halk Eğitim Merkezi Müdürü Murat Kayahan, açtıkları kurslarda vatandaşlara eğiticilik yapan öğretmen ve usta öğreticilerin yeni bilgilerle yetiştirilmesine büyük önem verdiklerini belirterek, düzenledikleri eğitim seminerlerinin yıl boyunca devam edeceğini söyledi.

İleri Nakış Teknikleri konusunda verilen eğitimlerin sonunda usta öğreticilere dikiş makinelerinin etkin kullanımı konusunda bilgilendirme yapılırken, Şık Düğme firması tarafından çekilen kura sonucunda Hanife Meral isimli usta öğreticiye Singer Dikiş Makinesi hediye edildi.

Yenikent Halk Eğitim Merkezi’nde hafta sonunda gerçekleştirilen eğitimlerin çok yararlı olduğunu söyleyen usta öğretici ve öğretmenler, Yenikent Halk Eğitim Merkezi yöneticileri ile eğitimleri veren Kaplan Tekstil ve Şık Düğme firmasına teşekkür ettiler.

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]