Sakarya'yı seviyoruz. Sakarya için çalışıyoruz.

Güreşçiler Bu Hafta Yenikent’te

16 yıl önce

Güreş il temsilcisi Bahattin Aydın yaptığı yazılı basın açıklamasında 4. haftasına gelen ilçeler arası Güreş Ligi'nin Cumartesi günü Yenikent (Camili) Spor Salonu'nda yapılacağını belirtti.

Bahattin Aydın  2009-2010 sezonu ilçeler arası güreş liginin, ilde güreş sporunun gelişmesine çok büyük destek olduğunu da söyledi  ve  “11-13 /14-15 yaş grubunda yaptığımız 6 ilçe ve 2 okul takımının katıldığı ilçeler arası güreş ligimizde 160-170 güreşçi mindere çıkıyor.  Hakemlerimiz kendi açılarından gerekli eğitimi alıyor. Ligimiz de Greko-Romen ve Serbest Güreş bir arada uygulandığı için güreşçilerimiz  ileride dal seçimi yaparken zorlanmayacaklar“ dedi.

Hendek ve Erenler Lider

Güreş İl Temsilcisi Bahattin Aydın’ın verdiği bilgilere göre 11-13 yaş grubunda Hendek İlçesi açık ara lider. Hendek’in 51 Puanı var. Bu grupta Adapazarı İlçesi 36, Kocaali İlçesinin 34 Puanı var.

14-15 Yaş grubunda ise Erenler ve Akyazı İlçesi arasında büyük çekişme var. Erenler liderliğini 54 Puanla sürdürüyor. Akyazı ilçesi 53 Puanda. Bu grupta Sapanca üçüncü durumda ve puanı 32.
Lig Cumartesi Günü

İlçeler arası Güreş Ligi Yenikent (Camili)  Spor Salonu'nda cumartesi günü yapılacak. Güreşçilerin tartısı aynı gün saat 9.00-9.30'da  yapılacak müsabakalar ise 10.30'da başlayacak.

Adahaberajansı – Suat Beyenal 
Yorumlar
Yorum yazmak için giriş yapınÜcretsiz hesap oluşturabilirsiniz
Giriş Yap →
PROWEB Güncelleme: 18.09.2026 18:45 · 2bcfc1c · sakaryarehberim.com