Güneş; MHP ülkenin bekasını düşünen tek partidir

1 Kasım’da yapılacak seçimler öncesi saha çalışmalarını aralıksız sürdüren MHP Sakarya Milletvekili Adayı Metin Güneş, Adapazarı ilçesi Katlı pazaryeri esnafını ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti.

Milliyetçi Hareket Partisi Sakarya Milletvekili Adayı Metin Güneş, Adapazarı İlçe yönetim Kurulu üyeleri ve Kadın Kolları ile birlikte Adapazarı’nda esnaf ve vatandaşları ziyaretinde tek çarenin MHP olduğunu ifade ederek 1 Kasım’da yapılacak seçimlerde destek istedi.

MHP Sakarya milletvekili Adayı Metin Güneş esnaf ve vatandaşların sorunlarını ve taleplerini not almayı ihmal etmedi.

Seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği ziyaretlerde esnaf ve vatandaşlara kısa kısa ülkenin geldiği noktayı anlatan Güneş “ Açılım projesi ile ülkeyi yıkımın eşiğine getirdiler. Bölücü terör örgütü bu iktidar sayesinde palazlandı. Bugün ülkeyi kan gölüne çevirdiler. Bu yetmiyormuş gibi hayalperest dış politika ile sınırlarımızda güvenlik sorununu başımıza bela ettiler. MHP ülkenin bekasını düşünen tek partidir. Her zaman aynı çizgide olduk ve hep haklı çıktık. Bu çizgimizi ülkenin bütünlüğü adına bedeli ne olursa olsun sürdüreceğiz ” dedi.

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]