Sakarya'yı seviyoruz. Sakarya için çalışıyoruz.

Goodyear Fabrikası 230 işçi alacak

8 yıl önce
Goodyear, Sakarya Fabrikası'na geçici süreyle çalıştırmak üzere 230 işçi alacak.

Goodyear'ın Arifiye ilçesindeki fabrikasında farklı üretim bölümlerinde belirli süreyle çalıştırılmak üzere 230 beden işçisi alınacak. İŞKUR aracılığıyla yapılan işçi alımlarına başvurular bugün başladı.

Adaylar, başvuru için sabahın erken saatlerinde İŞKUR'un Yenibosna Caddesi'ndeki ek hizmet binası önünde yoğunluk oluşturdu.

Başvurular, başvuru sayısının dolmasının ardından sona erecek.

İŞKUR'dan fiş alan adaylar 12-13-14-15 Mart 2018 tarihlerinde Goodyear Fabrikası'nda gruplar halinde sınava alınacak.

Başvuru için adaylarda aranan şartlar ise şöyle:


"22-27 yaş arası olmak. En az lise ve dengi okul mezunu olmak (Tercihen Endüstri Meslek Lisesi ve Meslek Yüksekokulu), herhangi bir suçtan hüküm giymemiş olmak. Tercihen boy ve kilo orantılı olmalı. Askerliğini yapmış ve fabrika servisleri güzergâhında ikamet ediyor olmak. Servis güzergahı: Sapanca, Arifiye, Eşme, Serdivan, Altınova, Erenler, Adapazarı (Karaman, Camili, Korucuk, Yazlık, Maltepe, Kuyudibi, Devoğlu, Ozanlar.)"
Goodyear Fabrikası 230 işçi alacak
Goodyear Fabrikası 230 işçi alacak
Goodyear Fabrikası 230 işçi alacak
Goodyear Fabrikası 230 işçi alacak
Goodyear Fabrikası 230 işçi alacak
Goodyear Fabrikası 230 işçi alacak - 1. fotoğraf
Goodyear Fabrikası 230 işçi alacak - 2. fotoğraf
Goodyear Fabrikası 230 işçi alacak - 3. fotoğraf
Goodyear Fabrikası 230 işçi alacak - 4. fotoğraf
Goodyear Fabrikası 230 işçi alacak - 5. fotoğraf
Goodyear Fabrikası 230 işçi alacak - 6. fotoğraf
Yorumlar
Yorum yazmak için giriş yapınÜcretsiz hesap oluşturabilirsiniz
Giriş Yap →
PROWEB Güncelleme: 28.10.2026 03:57 · 4d980f1 · sakaryarehberim.com