Gökhan Taşdeviren: 'En büyük güç birlik olmaktan geçiyor'

Milliyetçi Hareket Partisi milletvekili aday adayı Gökhan Taşdeviren Karasu İlçe Teşkilatı ile bir aradaydı. İlçe teşkilat binasında yapılan toplantıda İlçe Başkanı Ekrem Yiğit\'in açılış konuşması yaptığı sohbet toplantısında Taşdeviren partililere hitap  etti.

En büyük gücün birlik olmaktan geçtiğini aktaran Gökhan Taşdeviren Karasu\'da bir arada oldukları takdirde AKP\'yi kolaylıkla geçerek birinci parti olacaklarını anlattı. Soru cevap şeklinde geçen sohbet esnasında genel seçimde yerel siyaseti hatırlatacaklarını belirtti. Bu nedenle toplantı katılımcıları Karasu\'da MHP İlçe Teşkilatı ve Ülkü Ocaklarının desteğiyle Haziran seçimlerinde büyük sürpriz yaşanacağında mutabık kaldılar.

AKP\'den dönüşler olduğunu belirten İlçe Başkanı Ekrem Yiğit Karasu\'dan örnekler verirken Taşdeviren\'de diğer ilçelerde benzer dönüşler olduğunu bildirdi. Gece geç saatlere kadar süren sohbet sonrasında hatıra fotoğrafı çektiren MHP\'liler Gökhan Taşdeviren\'e çıktığı yolda başarı ve hayırlı olsun dileklerini ilettiler.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]