Gazete kağıdından yaptığı eserleri sergiledi

Adapazarı Halk Eğitim Merkezi Giyim Bölümünde öğretmenlik yapan Meral Erdem sokakta ve evde bulduğu gazete kağıtlarıyla yaptığı eserleri sergiledi.

Geri dönüşüm konusunda farkındalık oluşturmak amacı ile 5 - 6 ay önce sokakta ve evde bulduğu gazete kağıtları, mukavvalar ile sepetler, koltuk puflar, sehpalar ve bir çok eser yapan Adapazarı Halk Eğitim Merkezi Giyim Bölümünde öğretmen olan Meral Erdem eserlerini Adapazarı ilçesi Çark Caddesi Menekşe Sokak üzerinde sergiledi. Birbirinden güzel eserleri gazete kağıdı ve mukavvadan yapan Erdem, amacının satış olmadığını geri dönüşüm konusunda farkındalık yaratmak olduğunu belirtti.

Meral Erdem yaptığı açıklamada, “Sokakta, evimizde olan kağıtlardan, gazetelerden, mukavvalardan yapılan eserler bunlar. Benim maddi bir ihtiyacım yok ama bu geri dönüşüm konusunda bir farkındalık yaratmak istiyoruz. İnsanlarımızı geri dönüşüm ürünlerini nasıl kullanılması gerektiğini göstermek istedik. Gazete kağıtları, mukavvalardan bir çok eser yaptım. Kendim 5 -6 ay önce başlayarak yaptım bunları. Bu eserler mağazalarda vitrinlerde süslemelerde dekor amacı ile de kullanılabilir” diye konuştu.
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]