Gazete ilanıyla girdiği işten kamyon çaldı

Pamukova İlçesi'nde gazete ilanıyla işe girerek baraj göleti inşaatında çalışan A.T. bir gün sonra kamyonu çaldı. Kamyon Mardin Kızıltepe'de bulunurken, A.T.'nin 7 ayrı suçtan arandığı tespit edildi.

Pamukova Kemaliye Mahallesi'nde yapımı devam eden baraj göleti inşasında çalıştırılmak üzere bir gazeteye ilan verildi. Şantiyeye gelen A.T. kamyon şoförlüğü yapmak için başvuruda bulundu. Araçla deneme sürüşü yapılmasının ardından işe girişi kabul edilen A.T'nin evraklarını getirmesi istenildi. A.T. işe girişinin kabul edilmesinden bir gün sonra 10 Aralık günü kamyonu çalarak kayıplara karıştı. Pamukova İlçe Jandarma Komutanlığı, A.T.'nin 7 ayrı suçtan arandığını, ilçe girişlerindeki plaka tanıma sisteminden kamyonun Eskişehir'e götürüldüğünü belirledi. Yapılan araştırmada kamyonun plakasının burada değiştirilerek farklı bir sürücü ile Ankara istikametine gittiği tespit edildi. Jandarma, çalıntı kamyonun bilgilerini emniyet birimlerine iletti. Kamyon önceki gün Mardin Kızıltepe İlçesi'nde boş arsada park halinde bulundu. Kamyonun, Pamukova'dan çalınan araç olduğu belirlenerek firmaya teslim edildi.

Jandarma, A.T. ile Eskişehir'de plakanın değiştirilmesinin ardından kamyonu Mardin'e götüren kişilerin yakalanması için soruşturma başlattı.
7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]