Sakarya'yı seviyoruz. Sakarya için çalışıyoruz.

Final maçının yeri değişti

9 yıl önce
Daha önce 14 Mayıs Pazar günü Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynanacağı açıklanan Sakaryaspor A.Ş. - Diyarbekir Spor A.Ş. Spor Toto 3. Lig 3. Grup Play-Off Finali, İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'na alındı.

Aynı gün Ankara'da düzenlenecek Dünya Çiftçiler Günü etkinlikleri nedeniyle, Ankara Valiliği'nin güvenlik tedbirlerinin tam olarak alınabilmesi amacıyla Türkiye Futbol Federasyonu'na gönderdiği yazıya istinaden değişiklik yapıldı.

Sakaryaspor A.Ş. - Diyarbekir Spor A.Ş. karşılaşması 14 Mayıs Pazar günü saat 15.00'te başlayacak.

TFF'nin maçın yerini değiştirmesinin ardından Zeki Toçoğlu Twitter hesabından tüm şehire çağrıda bulunarak " Sakaryasporumuzun pazar günü Ankara'da oynayacağı açıklanan final maçı İstanbul'a alındı. Biz hazırız Büyükşehir olarak takımızın yanındayız. Belediye Başkanları ve sivil toplum kuruluşları olarak Sakaryasporumuzu yalnız bırakmayacağımıza inanıyorum, Belediye başkanlarımıza, SATSO'ya SESOB'a sivil toplum temsilcilerimize çağrıda bulunuyorum. Pazar günü için hazırlıklara başlayalım Final Maçında Sakaryaspor'a sahip çıkacağız. Sakarya Nehri pazar günü İstanbul'a akacak. Tarihi bir gün yaşayacağız İnanıyoruz vazgeçmiyoruz dedi.
Final maçının yeri değişti
Final maçının yeri değişti - 1. fotoğraf
Final maçının yeri değişti - 2. fotoğraf
Yorumlar
Yorum yazmak için giriş yapınÜcretsiz hesap oluşturabilirsiniz
Giriş Yap →
PROWEB Güncelleme: 28.10.2026 03:57 · 4d980f1 · sakaryarehberim.com