Fenerbahçe Dört Köşe: 4-1

Şampiyonlar Ligi'nden elendikten sonra geçen hafta Ankaraspor'a puan kaptıran Fenerbahçe, son 2 sezonda önemli kayıplar verdiği Denizlispor'u 31. hafta mücadelesinde farklı geçti. Ligde rahat konumda bulunan rakibini 4-1 mağlup eden sarı-lacivertliler, önümüzdeki hafta oynanacak Galatasaray maçı öncesi liderlik koltuğundaki yerini korudu.

Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki maç tempolu başlarken, iki takımın da sık sık ofsayta düşmesi nedeniyle etkinlik sağlanamadı. Maçın ilk tehlikesinde Denizlispor kalecisi Süleyman'ın ıska geçtiği topu önünde bulan Kezman boş kaleyi bulamayarak ilginç ve önemli bir gol pozisyonunu değerlendiremezken, Sırp forvet bu kez 21. dakikada şık bir vuruşla takımını öne geçiren golü kaydetti.

Beraberlik için çabalayan Denizlispor, Güray ile girdiği net pozisyonu harcayınca ilk yarı 1-0 Fenerbahçe'nin üstünlüğüyle tamamlandı.

İkinci yarıya da istekli başlayan ev sahibi ekip 48. dakikada Alex'in kafa vuruşuyla 2. gole çok yaklaşırken, 59. dakikada ikinci yarının etkili ismi Uğur Boral'ın geliştirdiği atakta Deivid'in golüyle farkı 2'ye çıkardı: 2-0.

Kalan bölümde rahat bir oyun sergileyen ev sahibi takım, Aurelio ve Semih'le kaçırdığı pozisyonların ardından, 76'da Murat'ın kendi kalesine attığı golle 3-0 öne geçti. Denizlispor 89. dakikada Güray ile bir gol bulurken, skoru ligin gol kralı Semih uzatma anlarında belirledi: 4-1

4-1'lik sonuçla son 7 haftada 6. galibiyetini alan Fenerbahçe, puanını 70'e çıkardı ve Turkcell Süper Lig'in 31. haftasını da zirvede kapadı.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]