Eski milli futbolcu ve teknik direktör Tayfur Havutçu’nun hayatını kaybeden babası Ersin Havutçu, Sakarya’nın Hendek ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı. Acı günde spor camiasından birçok isim Havutçu ailesini yalnız bırakmadı.
Ersin Havutçu için Hendek Rasimpaşa Merkez Camisi’nde öğle namazına müteakip cenaze töreni düzenlendi. Tören öncesinde Tayfur Havutçu ve yakınları cami avlusunda taziyeleri kabul etti. Cenazeye aile fertleri ve yakınlarının yanı sıra ilçe protokolü ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Spor dünyasından ise Yılmaz Vural, Ertuğrul Sağlam, Bülent Uygun ve Tümer Metin törende yer alarak Tayfur Havutçu’nun acısını paylaştı.
Kılınan cenaze namazının ardından Ersin Havutçu’nun naaşı, dualar eşliğinde Hendek’teki aile kabristanlığına defnedildi.